Pelerinaje Medugorje > Programul pelerinajului

Înscrieri și plăți 

RO67 RZBR 00000 600 1622 9712 – CONT RON – Raiffeisen Bank

RO44 RZBR 00000 600 1622 9253 – CONT EURO  – Raiffeisen Bank

Preț pelerinaj

200 de euro și 200 de lei

pentru plecările din București

sau

200 de euro

pentru plecările din

Alba Iulia, Arad (Maria Radna) sau Timișoara

 

Prețul include transportul dus-întors, 5 nopți de cazare și două mese pe zi, tip demipensiune.

Programul pelerinajului

Ziua 1

Plecarea din Bucuresti Piața Unirii restaurant cu Horoscop la Ora 06 dimineața , gura de metrou nr. 1, pe ruta Sibiu ,Alba Iulia când se ajunge în jurul orei de 12-13 amiaza și se vizitează :- Cetatea Caroline, Catedrala Romano-Catolica cu mormântul lui Iancu de Hunedoara și Catedrala Ortodoxa .

Ora 14 plecarea spre Mânăstirea Maria Radna Arad unde avem de regula Sf. Liturghie a pelerinului în jurul orei 17. Continuam drumul nostru trecând prin Arad, Timisoara la Jimbolia trecem granița în Serbia pe traseul :Novi Sad, Ruma, Sabac, Loznita,Zvornic, Vlasenica, Socolac,Saraievo,Mostar și la 40 km intram în Medugorje .

Ziua 2

Dimineata în jurul orelor 08-10 ajungem la pensiune unde ne cazam și la ora 14-15 avem prima masa de prânz, după care program de odihna pana la ora 17 când începe programul de rugaciune din parohie cu rugaciunea Rozariului, ora 18 Sfânta Liturghie pana la ora 17 continuamdu-se cu rugăciuni de dezlegare , binecuvântare și în funcție de ziua în care ne aflam se continua cu Adoratie.

Nota deplasarile de la pensiune și/sau biserica se fac cu autocarul în mod organizat și la ore fixe stabilite.

Ziua 3

Dimineața la ora 07 mic dejun, 7,30-13 plecarea pe Colina Aparitiilor ,Rugaciunea Rozariului , la ora 14 -13 avem prânzul, program odihna pana la ora 17 când se participa la programu parohiei cu Rugaciunea Rozariului,continuand cu Sfânta Liturghie,rugaciuni de binecuvântare,dezlegari și Adoratie după caz.

Ziua 4

Dimineața ora 08 Sf. Liturghie cu grupul de pelerini la Maicino Selo , ora 9,30-10 mic dejun, marturia lui Claudia Maties la ora11-13 ,la ora 14-15 prânzul,odihna pana la ora 17 când începem cu Rugaciunea rozariului , ora 18 Sfânta Liturghie, ora19 în continuare program de rugaciune binecuvântare și Adoretie după caz.

Ziua 5

Ora 06 dimineața plecarea la Crucea Albastră ,intalnirea cu vizionarea Miriana, moment de aparitii a Fecioarei Maria în jurul orei 9.

La ora 9,30-10 mic dejun , marturia Melindei Dumitresc ,violonista care reprezintă romania în Medugorje ,ora 11- 13 , din nou la masa de amiaza la ora 14-15 continuand cu program de odihna și la ora 17 începem împreuna cu parohia Rugaciunea Rozariului , Sf. Liturghie, continuand cu rugăciunile de seara și din nou Adoratie după caz.

Ziua 6

Dimineața ora 6,30-7 mic dejun, 7,30-13 se merge pe muntele Krisevac în rugaciune pe Calea Crucii ,ora 14-15 masa de amiaza, odihna pana la plecarea la biserica participând la programul de rugaciune al parohiei cu rugaciunea Rozariului, Sf. Liturghie incheindu-se cu frumoasa rugaciune de Adoratie pana seara târziu ajungandu-ne chiar și ora 22 seara.

Ziua 7

Dimineața ne trezim doar pe la ora 09 ca sa fim odihniți pentru plecarea la drum spre romania care va fi după ce depunem bagajele în cala autocarului la ora 12 , în același timp având și program de cumpărat cadouri pentru cei dragi noua de acasă și la ora 13 avem ultima masa din pensiune după care plecarea spre casa la ora 14 continuandu-ne drumul nostru pe la Mânăstirea din Siroke Brijec unde celebram Sf. Liturghie a grupului de întoarcere spre casa. Continuam deplasarea noastră la Mostar timp de 1 ora unde vizitam Podul de Piatra a lui Suleiman, continuand drumul în rugaciune și mărturie despre frumosul loc ales de Dumnezeu și de către Fecioara Maria , numit și locul unde cerul atinge pământul .

Ziua 8

Dimineața în jurul orelor 06 intram în romania pe la Jimbolia continuand drumul spre casa tot prin Albă Iulia ajungand seara în jurul orelor 18-20 la Bucuresti.

NOTA nu sa menționat și alte obiective ale noastre cu pelerinii cum ar fi vizitarea Cascadei Kravice sau Cenacolo sau Castel Vatican cu Nesy și Patric. Ele vor fi prinse în programul nostru spiritual și în funcție de prioritati sau evenimentele din Medugorje de la acea data și funcție de programul din parohie

Fie ca bunul Dumnezeu sa sadeasca în inimile Voastre dragostea Lui nemarginita. Organizatorul Sabin Truta sub denumirea : Ce devreme se face târziu în Viața , își propune o trezire spirituala a nemului nostru romanesc prin voi dragi pelerini.Amin .