Pelerinaje Lourdes > Programul pelerinajului

Înscrieri și plăți 

RO67 RZBR 00000 600 1622 9712 – CONT RON – Raiffeisen Bank

RO44 RZBR 00000 600 1622 9253 – CONT EURO  – Raiffeisen Bank

Preț pelerinaj

395 de euro și 100 de lei

 

Plecări din București, Piața Unirii

Programul pelerinajului

Ziua 1

Plecare din Bucuresti Piața Unirii din fata Restaurantului cu Horoscop gura de metrou nr 1.la ora 06 dimineața pe ruta Ploiesti ,Brasov ,Tg Mures, Cluj ,Oradea unde avem prima cazare și cina .

Ziua 2

Oradea dimineata mic dejun și plecarea spre Venetia -italia unde ne cazam seara  la o pensiune în aproprierea orașului.

Ziua 3

Dimineața mic dejun la pachet și ne continuam drumul spre Milano ,vizitare Domul din Milano continuand drumul nostru spre  Torino vizitand  Giulgiu lui Isus, apoi continuam drumul spre Lourdes oprindu-ne în franța la Sanctuarul din Laus având și prima  cazarea pe franța.

Ziua 4

Dimineața mic dejun la pachet și ne continuam drumul spre Milano ,vizitare Domul din Milano continuand drumul nostru spre  Torino vizitand  Giulgiu lui Isus, apoi continuam drumul spre Lourdes oprindu-ne în franța la Sanctuarul din Laus având și prima  cazarea pe franța.

Ziua 5

Prima zi în Lourdes Sanctuarul Marian avem program spiritual organizat cu ajutorul sorei Clara din romania care locuieste la Lourdes de foarte mulți ani.Aici avem asigurate 3 mese pe zi timp de 3 zile cât se sta în sanctuar.

Ziua 6

Lourdes a doua zi program spiritual si cele 3 mese zilnice

Ziua 7

Lourdes a treia  zi program spiritual și cele 3 mese zilnice. Nu ne propunem sa insiram tot programul nostru spiritual cât stăm în  cele 3 zile  la Lourdes pentru ca suntem convinsi ca sora Clara  ne va ajuta sa folosim cu mult preț acel timp plin de har lângă Fecioara Maria.

Ziua 8

Dimineața data de  13 mai ora 08 plecam din Lourdes spre casa  și în drumul nostru ne vom opri la Tulus pentru vizitare continuandu-ne drumul pentru a ne caza la Aix en Provence.

Ziua 9

Dimineața tranversam Coasta de Azur pana la Montichiari Fontanela Maria Rosa Mistica și mergem spre Venetia în data de 14 seara cazarea tot la aceeași pensiune.

Ziua 10

Dimineața 15 mai se vizitează :Padova Sanctuarul Sf. Anton (mormântul) și Venetia cu Piața San Marco, din nou cazarea lângă Venetia (același loc).

Ziua 11

Dimineata în data de 16 mai plecam din Venetia spre romania la Oradea unde din nou vom fi cazati .

Ziua 12

Dimineața din Oradea ora 08 plecarea spre Bucuresti sa putem ajunge seara în jurul orelor 18-20 în Piața Unirii.

NOTA :- avem asigurate urmatoarele : 1) transport dus/intors Bucuresti-Lourdes, 2) cazare 11 nopti din care : 2 pe romania, 3 pe italia, 2 pe franța și 4 nopti la Lourdes. 3)Avem asigurate 3 mese/zi timp de 3 zile cât stăm la Lourdes și în fiecare dimineața micul dejun servit loco sau la pachet după fiecare  cazare.            4) Pentru cei care doresc sa viziteze toate  obiectivele enumerate mai sus trebuie știut faptul ca vor avea nevoie sa plătească intrările care vor costa în jur de 50-60 euro. Sub indemnul prin Maria  la Isus va invit sa traiti clipe frumoase pline de har în acel loc binecuvântat de Dumnezeu.